Arici Antrenor pentru Somn

133,9940 RON
Indisponibil
COD
7610-HH

Nici-o mama nu si-a inchipuit pana acum ca exista posibilitatea sa apese pe un buton si copilul ei sa mearga singur la culcare, sa stea linistit in pat si sa nu se trezeasca in zori!.

Nici-o mama nu si-a inchipuit pana acum ca exista posibilitatea sa apese pe un buton si copilul ei sa mearga singur la culcare, sa stea linistit in pat si sa nu se trezeasca in zori! Cu Antrenorul de somn, Arici de la Cloud B, toate aceste probleme sunt ca si rezolvate! Specialistii somnului de la Cloud B au dezvoltat o jucarie cu un mecanism multifunctional, interactiv, ce utilizeaza tehnici dovedite, pentru a sustine rutina unui somn sanatos si, evident un somn mai bun! Este stiut  faptul ca disciplina si programul bine stabilit pentru somn, sustin o mai buna functionare a organismului pe parcursul zilei si o dezvoltare sanatoasa.

Amicii ''Stay Asleep'' sunt jucarii interactive de plus, concepute pentru a invata copii cand trebuie sa adoarma si cand trebuie sa se trezeasca, in cel mai placut si distractiv mod posibil !
Utilizarea melodilor blande si a luminii delicate faciliteaza distinctia intre ora de culcare si cea de trezire. In plus, sistemul ofera posibilitatea programarii cu ușurință a orelor exacte de culcare si trezire, pentru o noapte completa de odihnă sau un pui de somn binevenit .

Functionand precum un antrenor pentru dormit, Ariciul, reprezinta solutia perfecta pentru dezvoltarea rutinei unui somn sanatos. Pur si simplu, setati cronometrul si de restul se va ocupa Ariciul !


Caracteristici:

  • Lumina de veghe blanda calmeaza copiii si inlatura frica de intuneric
  • Timer: dupa 45 de minute, muzica si lumina relaxanta se inchid, pentrua asigura linistea necesara somnului profund, asa cum, dealtfel recomanda si medicii pediatri;
  • Senzorul de miscare : declanșează automat cântecul de leagăn și veioza atunci când copiii se trezesc în timpul nopții sau mai devreme decat este cazul;
  • Program de somn reglabil intre 1-12 ore : muzica si lumina relaxante, calmante ( lumina de culcare este de culoare galben pal, odihnitoare )
  • Program separat de trezire reglabil intre 1-12 ore  :  muzica si lumina antrenante ( lumina de trezire este verde stralucitor, permitand copiilor sa afle când este în regula să se ridice din pat
  • Controlul volumului ajustabil pentru ambele melodii
  • Luminile LED garanteaza o lunga durata de viața a bateriei
  • Plus foarte moale, pufos si placut la atingere.
  • Ideal pentru grupa de varsta 1-3 ani

 Brand CloudB USA

 

Detalii
COD7610-HH
Greutate (kg)0.4000
Grupa de varsta0 luni+
CuloareBej
Dimensiuni (cm)No
ProducatorCloud B
ModelArici
TipulElectrica
Garantie12 luni
Write Your Own Review
You're reviewing:Arici Antrenor pentru Somn
Rating-ul tau
Viziteaza site-ul Magazin pentru copii si parinti pe ShopMania Copyright © 2004-2017 Tema Novelart Stil SRL All rights reserved.