Booster Squish Prince Lionheart Berry Blue fara Tavita 18 luni+

145,00 RON
In stoc
COD
7055

Prince Lionheart crede ca toata lumea merita un loc la masa, motiv pentru care face ca scaunele ajutatoare (boostere) sa-l ajute pe micut, sa se ridice pana la masa, imediat ce copilul isi poate sustine singur capul. Am proiectat acest booster pentru copii mici (18 luni+), astfel incat sa se poata alatura in siguranta si confortabil impreuna cu familia, la fiecare masa si sa inceapa sa exerseze abilitatile de hranire si manierele din timpul servitului masei. Acest scaun este confortabil si sigur, cu o zona de sedere moale pentru confort - nu este doar cauciuc sau spuma pe o baza rigida, ci are de fapt un resort comfortabil pentru aceasta, o bază rigida pentru stabilitate, picioare rezistente la alunecare pentru siguranta si trei seturi de curele pentru al fixa pe scaunul din sala de mese. Usor si portabil, acest scaun este ideal pentru utilizare acasa sau in miscare si este destinat copiilor de 18 luni+ care pot sa stea fara ajutor si pana la 5 ani sau cu greutatea maxima de 60 kg, desi multi doresc sa le fabricam si in dimensiuni pentru adulti!

Caracterisitici:

Scaun mic pentru a ajuta copii sa-si exerseze abilitatile pentru servit masa
Zona confortabila pentru baieti si fete
Baza rigida cu suport antiderapant asigura rezistenta si stabilitate
Sistemul cu doua curele se ataseaza atat scaunului, cat si copilului
Bunele maniere incep de aici

Recomandat de la 18 luni+

Pana la aproximativ 5 ani sau maxim 60 kg

Booster Squish Prince Lionheart Berry Blue fara Tavita 18 luni+ este un produs original in magazinul Tema Novelart Stil SRL
Este usor sa cumparati produsul Booster Squish Prince Lionheart Berry Blue fara Tavita 18 luni+ din magazinul Tema Novelart Stil SRL, deoarece puteti cauta dupa cele mai bine vandute marci sau modele, gama de preturi, evaluarea clientilor sau dupa oferte speciale. In plus puteti beneficia si de transport gratuit in toata tara si de promotiile noastre periodice.
Detalii
COD 7055
Greutate (kg) 0.710000
Varsta 3 luni+
EAN 049345004793
Culoarea Albastru
Producator Prince Lionheart
Greutate maxima (kg) 60
Garantie (luni) 12
Scrie Un Review
Esti revizuirea:Booster Squish Prince Lionheart Berry Blue fara Tavita 18 luni+
Rating-ul tau
Vizualizate Recent
No recently views items
Anulare toate
Booster Squish Prince Lionheart Berry Blue fara Tavita 18 luni+
Booster Squish Prince Lionheart Berry Blue fara Tavita 18 luni+
Copyright © 2024 Tema Novelart Stil SRL All rights reserved.