Farfurie cu Fixare prin Suctiune Roz

Pret Special 66,29 RON Pret normal 78,00 RON
In stoc
COD
61120800

Farfuria Stick & Stay are o baza de fixare sigura, ce adera ferm la suprafetele plane, de la inceputul, pana la sfarsitul mesei.
Designul prietenos faciliteaza folosirea de catre parinti a platoului, fiind simplu si intuitiv de fixat si desprins de pe suprafata mesei de catre adulti, dar complicat, in acelasi timp, pentru cei mici, prevenindu-se astfel rasturnarea, alunecarea sau aruncarea bolului plin cu mancare.
Peretii laterali, cu linii si curburi simple sunt proiectati special pentru a-i incuraja pe cei mici sa invete sa se hraneasca singuri.
Culoarea neutra (alb) specifica gamei de diversificare OXO Tot, nu este pur intamplatoare! Aceasta permite copilului sa identifice vizual inca de la inceput diferite tipuri de alimente, astfel, putand ulterior crea asocieri reale intre culoare-gust/textura, ale legumelor, fructelor, etc.


Bolul se poate curata la masina de spalat vase.
Recomandat de la 6 luni +

Pretul include doar farfurioara.

Farfurie cu Fixare prin Suctiune Roz este un produs original in magazinul Tema Novelart Stil SRL
Este usor sa cumparati produsul Farfurie cu Fixare prin Suctiune Roz din magazinul Tema Novelart Stil SRL, deoarece puteti cauta dupa cele mai bine vandute marci sau modele, gama de preturi, evaluarea clientilor sau dupa oferte speciale. In plus puteti beneficia si de transport gratuit in toata tara si de promotiile noastre periodice.
Detalii
COD 61120800
Greutate (kg) 0.200000
Varsta 4 luni+
Culoarea Roz
Producator OXO tot
Compozitie Plastic
Garantie (luni) 12
Scrie Un Review
Esti revizuirea:Farfurie cu Fixare prin Suctiune Roz
Rating-ul tau
Mai mult pentru OXO tot
Vizualizate Recent
No recently views items
Anulare toate
Farfurie cu Fixare prin Suctiune Roz
Farfurie cu Fixare prin Suctiune Roz
Copyright © 2024 Tema Novelart Stil SRL All rights reserved.