Saci ermetici pentru scutece murdare Twist'R Prince Lionheart 10 buc

89,00 RON
In stoc
COD
9327

Sacii de unica folosinta pentru cosul Twist'R, sunt specifici modelului achizitionat de la Prince Lionheart. Sacii de rezerva, vin in pachet de 10 buc. 

INGENIOZITATE

Tehnologia brevetata Twist'R este solutia noastra pentru cosurile de scutece murdare, care elimina mirosurile neplacute, datorate scutecelor bebelusului tau. Sacii raman sigilati dupa rasucire, in timp ce cosul pentru scutece este deschis, permitand adaugarea succesiva a scutecelor si blocand in acelasi timp mirosul neplacut al celor aruncate anterior, in acelasi mod in interiorul cosului.


CAPACITATE

Avand capacitate mare de stocare, sacii asigura depozitarea fara mirosuri a scutecelor murdare timp de o saptamana. Cosurile noastre pentru scutece absorb, retin si indeparteaza mirosul scutecelor de unica folosinta, indiferent de marca acestora.


DENSITATE

Sacii nostri au structura patentata a materialului din care sunt fabricati, cu 7 straturi fine, suprapuse, pentru sigilarea mirosurilor neplacute, in interiorul sacului. Cele 7 straturi nu permit mirosurilor sa penetreze suprafata acestora, datorita structurii unice a moleculelor mari destinate blocarii permeabilitatii mirosurilor. Astfel, bariera pentru mirosuri asigurata de designul nostru patentat al sacilor Twist'R mentin mirosul agreabil al oricarei incaperi, neutralizand mirosurile deranjante si puternice ale scutecelor folosite.


DETALII 

  • Saci de rezerva pentru cosul Twist'R, pentru scutece de unica folosinta, 10 buc.
  • Compatibil exclusiv cu cosul pentru scutece Twist'R Prince Lionheart
  • Fabricat in SUA
  • Greutate 420g
  • Dimensiuni 20.3 x 19.7 x 5.1 cm

 

 

 

 

Saci ermetici pentru scutece murdare Twist'R Prince Lionheart 10 buc este un produs original in magazinul Tema Novelart Stil SRL
Este usor sa cumparati produsul Saci ermetici pentru scutece murdare Twist'R Prince Lionheart 10 buc din magazinul Tema Novelart Stil SRL, deoarece puteti cauta dupa cele mai bine vandute marci sau modele, gama de preturi, evaluarea clientilor sau dupa oferte speciale. In plus puteti beneficia si de transport gratuit in toata tara si de promotiile noastre periodice.
Detalii
COD 9327
Greutate (kg) 0.420000
Varsta Adulti
EAN 049345007770
Culoarea Rosu
Producator Prince Lionheart
Model Accesorii
Tip Produs Accesorii
Garantie (luni) 1
Scrie Un Review
Esti revizuirea:Saci ermetici pentru scutece murdare Twist'R Prince Lionheart 10 buc
Rating-ul tau
Vizualizate Recent
No recently views items
Anulare toate
Saci ermetici pentru scutece murdare Twist'R Prince Lionheart 10 buc
Saci ermetici pentru scutece murdare Twist'R Prince Lionheart 10 buc
Copyright © 2024 Tema Novelart Stil SRL All rights reserved.