Scaun Auto pentru Copii cu Isofix OptiaFix Performance Black

1.375,00 RON
Indisponibil
COD
6137.21534

Scaun auto pentru copii cu grupa de varsta 1, greutate 9 - 18 kg, putand fi folosite doar pentru a fi montate în combinatie cu Sistem ISOFIX al autovehicolului. Scaunul pentru copii corespunde clasei ISOFIX de marime B1. Va rugam sa consultati manualul vehiculului pentru informatii despre scaunele care sunt aprobate pentru utilizarea in masina pentru protectia copiilor. Testat si aprobat in conformitate cu ECE 44/04 pentru impact frontal la 50 km / h. Aceste instructiuni de instalare si utilizare trebuie sa fie citite si cunoscute de client.

De indata ce copilul este prea mare pentru a fi transportat in scaunul pentru nou nascuti este timpul pentru scaunul auto pentru copii Recaro OptiaFix. Acest scaun de masina pentru copil, utilizabil cu fata pe directia de mers a autoturismului, se poate folosi de la aproximativ 9 luni pana la 4,5 ani. OptiaFix se poate fixa cu sistem de fixare isofix RecaroFix, avand proprii sai conectori ISOFIX. Acest lucru permite o mai buna manipulare a scaunul auto si o mai buna protectie pentru copilul dumneavoastra in cazul unui accident de masina. Este prevazut cu indicatori colorati pentru a indica instalarea corecta.

Scaunul auto pentru copii Recaro OptiaFix este utilizabil numai cu conectori sai ISOFIX pentru a fi fixat in autoturism.

Inovatorul de sistem de siguranta HERO conecteaza centurile si protectiile de umar pentru o calatorie in conditii de siguranta si confort. Sistemul de protectie avansat (ASP) este format din amortizoare de energie de inalta performanta pentru o mai buna protectie in cazul unui impact lateral. Protectia laterala pliabila pentru spatiu economic. contactul apropiat intre scaunul auto si sasiu, garanteaza alocarea optima a fortelor, in caz de impact. Carcasa scunului dintr-o singura bucata este o alta parte a protectiei copilului dumneavoastra.

Elemente intuitive ale sistemului de confort Recaro SmartFit OptiaFix, permit o manevrare usoara si sigura ascaunului auto.

Dotat cu tetiera reglabila pe inaltime, 6 pozitii, ajustabile cu o singura mana.

Materialele selectate, precizia maxima in fabricare si procedurile extinse de testare asigura cea mai inalta calitate si siguranta pentru viata in miscare cu copiii dumneavoastra.

RECARO OptiaFix trebuiesc montate intotdeauna in conformitate cu instructiunile, chiar si atunci cand nu este in uz. In cazul in care conducatorul auto trebuie sa franeze puternic in caz de urgenta, un scaun neatasat poate provoca ranirea altor ocupanti din autovehicul.

Sub rezerva eventualelor erori de tiparire, greseli sau modificari de ordin tehnic.
ATENTIE - Pastrati manualul cu instructiuni pentru viitor.Acesta se afla intr-un compartiment de depozitare, situat in partea din spate a scaunului.

Detalii
COD6137.21534
Greutate (kg)11.4000
Grupa de varstaGrupa 1 (9-18 kg)
CuloareaNegru
ProducatorRECARO
ModelScaune auto cu Fixare pe Baza Isofix
Tipul9 - 18 kg
Garantie (luni)24 luni
Scrie Un Review
Ești revizuirea:Scaun Auto pentru Copii cu Isofix OptiaFix Performance Black
Rating-ul tau

Produse asemanatoare

Verificati produsele pe care sa le adaugati in cos sau

Poate v-ar place unul din produsele de mai jos!

Viziteaza site-ul Magazin pentru copii si parinti pe ShopMania
Vizualizate Recent
No recently views items
Anulare toate

Newsletter Fashion Box
DORESTI DISCOUNT?
Scaun Auto pentru Copii cu Isofix OptiaFix Performance Black este un produs original in magazinul Tema Novelart Stil SRL
Intotdeauna este mai usor sa cumparati produsul Scaun Auto pentru Copii cu Isofix OptiaFix Performance Black din magazinul Tema Novelart Stil SRL, deoarece puteti cauta dupa cele mai bine vandute marci sau modele, gama de preturi, evaluarea clientilor sau dupa oferte speciale. In plus puteti beneficia si de transport gratuit in toata tara si de promotiile noastre periodice.
Copyright © 2004-2017 Tema Novelart Stil SRL All rights reserved.