Servicii clienti

Livrare si transport

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand firme de curirat rapid si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare. Comenzile cu valoarea totala mai mare de 250  (douasutecincizeci) lei (tva inclus) beneficiaza de livrare gratuita, valabila pentru localitatile unde exista reprezentanta firmei de curierat si este valabil pentru produsele nereturnate. In cazul in care ati beneficiat de transport gratuit si produsule sunt returnate, costul transportului tur si cheltuielile de returnare vor fi retinute din suma datorata. Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 250 (douasutecincizeci) lei (tva inclus) si care au mod de expeditie firma de curierat cu care are firma noastra contract, se va aplica un cost de transport in valoare de 15 lei (tva inclus), doar pentru localitatile unde exista reprezentanta firmei de curierat. 

Expedierea comenzilor facute (trimise) pana la ora 14:00, va fi facuta in aceiasi zi, exceptand zilele de sambata, duminica si a sarbatorilor legale, iar cele de dupa ora 14:00, se va face in urmatoarea zi lucratoare.

Livrarea comenzilor, reprezinta perioada de timp de cand s-a facut expedirea (preluarea comenzii/coletelor de catre agentul firmei de curierat) si pana in momentul cand comanda este receptionata de catre client.

Nu se aplica costul de transport pentru livrarile din depozit, dar numai cu confirmare pentru ridicare.
In cazul stornarii comenzilor sau Retur prin Extragarantie, costul de transport nu se storneaza si in functie de cat de deteriorat este ambalajul sau produsul se poate retine o suma care sa acopere valoarea aducerea la conformitate.

Politica de confidentialitate

S.C. TEMA NOVELART STIL S.R.L. este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 21471.

Politica de confidentialitate stabileste modul în care www.temanovelart.ro (in continuare temanovelart.ro) utilizeaza si protejeaza orice informatii pe care le dati atunci cand utilizati acest website. Temanovelart.ro se angajeaza sa asigure ca intimitatea dumneavoastra este protejata. Va cerem sa ne  furnizati anumite informatii prin care puteti fi identificat atunci cand utilizati acest website, dar puteti fi sigur ca aceste date vor fi utilizate in conformitate cu aceasta politica de confidentialitate, care este conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, temanovelart.ro, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.Temanovelart.ro poate modifica aceasta politica din cand in cand prin actualizarea acestei pagini. E bine sa verificati aceasta pagina din cand in cand pentru a va asigura ca sunteti multumit cu orice modificari. Pentru mai multe detalii intrati la sectiune completa "Politica de confidentialitate".

Garantia

Certificatul de garantie este eliberat pentru produse de folosinta indelungata si trebuie sa insoteasca factura, bonul fiscal sau chitanta care sa ateste data cumpararii produsului pentru a beneficia de garantie. Produsele care nu sunt insotite de certificat de garantie, beneficiaza de garantie in baza facturii, a bonului fiscal sau chitantei.

Garantia se acorda conform prevederilor Legii 449/2003 precum si a celorlalte acte normative incidente in materie: HG 457/2003 – republicata in 2008, modificata prin OUG 174/2008, fara a fi limite prevazute. Termenul de garantie decurge de la data cumpararii produsului si beneficiaza de un termen de 2 ani.

Conditii de acordare a garantiei

1. Termenul de garantie comerciala este de 10 zilei de la data cumpararii produsului.
2. Garantia de conformitate se acorda pentru lipsa de conformitate cu prevederile contractului de vanzare-cumparare aparuta in termen de 2 ani de la vanzare, durata medie de uitilizare este de 48 luni.
3. Garantia legala pentru viciile ascunse este de 6 luni de zile de la data cumpararii produsului.
4. Garantia se acorda conform legislatiei romane in vigoare la data cumpararii si se aplica numai daca produsul este folosit corespunzator (in concordanta cu instructiunile de folosire).
5. In cazul defectarii in conditii normale de utilizare si in conditiile respectarii instructiunilor de folosire, pe durata perioadei de garantie, produsul se va repara sau in cazul in care repararea nu este posibila, se va inlocui cu un produs similar nou, cu acelasi pret, gratuit.
6. Instructiuni de folosire – produsele trebuiesc folosite doar pentru cazurile specificate in cartea produsului si in conformitate cu recomandarile producatorului.

Declaratie de conformitate

temanovelart.ro asigura, declara, garanteaza pe propia raspundere conform prevederilor art.5 din HG nr 1022/2002 privind regimul produselor si servicilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii  si  protectia mediului ca produsele la care se refera declaratia nu pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc un impact negtiv asupra mediului si sunt in conformitate cu prevederie legale din HG nr 1022/2002.

Retururi si schimburi sau inlocuiri de produse

Puteti solicita returul produselor livrate nefolosite in termen de 14 (paisprezece) zile fara motiv, sau daca va aflati in una dintre situatiile de mai jos

Procedura de urmat, in orice caz, este urmatoarea:
Solicitarea de retur se face prin completarea formularului de RETUR sau prin transmiterea unui email la adresa office@temanovelart.ro.

Schimbarea produselor cu display LCD ce prezinta pixeli inactivi

Pentru produsele cu display LCD incorporat (monitoare, notebookuri, televizoare, camere foto-video), temanovelart.ro ofera clientilor sai posibilitatea de a solicita inlocuirea cu un alt produs, in situatia in care pentru produsul achizitionat numarul de pixeli inactivi este mai mare decat 1. Solicitarea de schimbare trebuie facuta in maxim 24 de ore de la data achizitiei.

Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:

 • Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de temanovelart.ro.

 • Produse nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari

Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia efectiva,  ridicarea de la sediul temanovelart.ro sau receptia la domiciliu prin curier - puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou.
Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

 • Produse ce v-au fost livrate gresit

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de temanovelart.ro.

 • Produse defecte in perioada de garantie

Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi returnate in Centrul de Service temanovelart.ro daca a fost emis pentru ele un Certificat de Garantie temanovelart.ro (doar cele cu numele firmei Tema Novelart Stil SRL pe certificat sau in baza facturii - daca a fost emisa de firma noastra, pentru produsele pentru care nu se emite certificat de garantie).
Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi prezentate intr-un centru de service al producatorului daca a fost emis pentru ele un Certificat de Garantie din partea producatorului (datele firmei care se ocupa de service sunt intotdeauna pe certificatul de garantie - in cazul in care nu gasiti ne puteti contacta telefonic sau prin email).

NOTA 
In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original, fara a aduce inscrisuri sau etichete adezive (eventual sa fie lipite unde au fost cele ale furnizorului) pe ambalaj si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului. Coletele deteriorate in urma transportului retur, cad in sarcina cumparatorului (a celui care returneaza produsul), indicat este sa platiti contravaloarea asigurarii, pentru a putea fi despagubiti in cazul deteriorarii coletului returnat.

 • Returnarea produselor resigilate

Recomandam verificarea imediat dupa receptie a acestor produse. Nu se accepta returul produselor pentru accesorii lipsa sau pentru alte motive care sunt prezentate in starea produsului. Pentru aceasta categorie de produse contravaloarea se returneaza doar in urmatoarele conditii:

 • produsul se defecteaza in perioada de garantie prevazuta;
 • defectul nu poate fi remediat intr-un interval de 15 zile lucratoare;
 • produsul defect nu poate fi inlocuit cu un produs similar.
 • Returnarea produselor cu regim special sau care necesita igiena deosebita (marsupii, perne de alaptat, lenjerie intima, cearsafuri, etc)
Va rugam receptionati produsul de fata cu agentul livrator al firmei de curierat, iar in cazul in care gasiti nereguli sa specificati pe nota de transport si sa trimiteti un email catre office@temanovelart.ro, unde sa specificati nergulile constatate.
 • aceste produse se pot proba doar la rece, fara a se mentine copilul mai mult timp in marsupiu, perna, etc, altfel producandu-se deteriorari (bebelusi gusta bretele marsupiului, regurgiteaza, etc) si uzura specifica, produsul neputand fi returnat in cazul in care prezinta astfel de urme;
 • produsele care se umfla, colaci, cadite gonflabile, etc, toate cele care nu se mai pot igieniza dupa utilizare, nu pot fi returnate dupa folosinta sau utilizare scurta, decat daca sunt defecte;
 • produsele care odata desigilate/desfacute nu se mai pot ambala corespunzator si nu se mai pot repune in vanzare, cearsafurile Aerosleep, jucarii, blistere, etc.
NOTA
 
In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original, fara a aduce inscrisuri sau etichete adezive (eventual sa fie lipite unde au fost cele ale furnizorului) pe ambalaj si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului. Coletele deteriorate in urma transportului retur, cad in sarcina cumparatorului (a celui care returneaza produsul), indicat este sa platiti contravaloarea asigurarii, pentru a putea fi despagubiti in cazul deteriorarii coletului returnat, de catre firma de curierat. In cazul stornarii comenzilor sau Retur prin Extragarantie, costul de transport nu se storneaza, iar in cazul in care produsul(e) nu au avut costuri de transport catre client, beneficiind de "TRANSPORT GRATUIT", acesta se va retine din suma, valoarea comenzii initiale sau a produsului(lor), care ar trebui restituit(e) si in functie de cat de deteriorat este ambalajul sau produsul(e) se poate retine o suma care sa acopere valoarea pentru aducerea la conformitate.
Modalitate de comanda

Alegeti produsele

Folosind meniul de sus, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul ”ADAUGA IN COS”.

Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

Detaliile de livrare si comanda cu un singur click!

Dupa ce ati ales produsele, completati detaliile privind livrarea comenzii, in partea de jos a paginii, sub "Cosul de cumparaturi", apasand butonul"Trimite comanda". Dureaza maxim 1-2 minute.

a. Daca sunteti client nou selectati modalitatea de comanda (Comanda rapida sau Inregistrare) si apasati butonul „Continua”. In functie de ce optiune ati ales trebuie sa completati datele din formular si sa apasati butonul de "Continua".
b. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in boxul din dreapta si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Urmati pasi ceruti si la sfarsit apasati "Trimite comanda".

Plati, Preturi si Promotii

Platile se pot efectua cu cardul, in numerar, ramburs la livrare or la ridicarea din depozit, prin transfer bancar, sau in rate cu cardurile de credit acceptate. In toate cazurile cu exceptia transferului bancar, comenzile disponibile si primite pana in ora 14:00, se pot livra in aceiasi zi, iar cele prin transfer bancar in momentul cand banii sunt in contul nostru.Puteti alege sa platiti la livrare, prin ordin de plata, in rate sau direct cu cardul online. In functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, daca e cazul. Puteti efectua plata online cu cardul, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Preturile se pot modifica de la o zi la alta, fara un anunt prealabil in functie de cursul valutar, modificarile pretului de intrare, etc, dar fara a afecta pretul produselor din comenzile finalizate, care figureaza ca fiind in stoc.

Datorita unor update-uri automate al site-ului, se pot incarca/actualiza grestit unele preturi, pentru aceste preturi vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea livrari produselor cu pret zero sau mai mic decat pretul de intrare. Preturile gresite vor fi pastrate in favoarea cumparatorului, doar in situatia cand nu este mai mic decat pretul de intrare (in acest caz intrand in contradictie cu legislatia, pretul final de vanzare al produselor neputand fi mai mic decat pretul de intrare).

Articolele din promotii nu beneficiaza de reduceri suplimentare – vouchere, tichete cadou, discounturi primite de la terti pentru diverse activitati.

Plata online prin card bancar si in rate fara dobanda

Aceste informatii vor fi afisate in sectiunea “Modalitati de plata”sau “Cum platesc?” din site-ul Comerciantului, cu scopul de a informa clientii cu privire la modalitatea prin care poate plati online prin card bancar sau in rate egale fara dobanda cu card de cumparaturi.

Modalitati de plata:

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

 

Prin card de credit emis de BCR:

Card de plata in rate BCR

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR ! Ai RATE fara dobândă si bani inapoi!

Plateste prin cardul tau de credit BCR si beneficiezi de oferta standard de 6 rate fara dobanda! Mai mult, primesti anual  1% bani inapoi.  

Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

•             BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)

•             BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa

•             MasterCard GOLD EUR

•             BCR Wizz Air MasterCard

•             EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar" si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Comerciala Romana prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR? 

•             Aplica acum pe www.bundeplata.ro  sau

•             Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de catre un operator bancar sau

•             Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)

Spor la cumparaturi!

 

 

Prin card de credit emis de Alpha Bank

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau  de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)
Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la 
comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”

 

Aici poti plati in rate 

 

Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

Folosind cardul de credit de la Banca Transilvania, prin programul Star BT beneficiezi de rate fara dobanda pentru orice cumparatura efectuata in magazinul online.

Daca detii un card Star BT emis de Banca Transilvania, poti achita in 2 pana la 6 rate egale fara dobânda.

Sunt incluse in program cardurile de credit MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary si Visa Platinum.

Pentru aceasta tranzactie nu ti se va percepe nici un comision.

Afla mai multe despre programul Star BT pe www.starbt.ro.

 

 

Plata in rate daca beneficiati de Cardul Star de la Banca Transilvania
Prin card de credit emis de BRD Finance
 
Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :
-        alegi produsele dorite
-        alegi optiunea de plata  potrivita  nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta :
a)     plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile :  0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie,  0% comision pentru tranzactia efectuata.
b)     plata in rate cu 0% dobanda, alegand  durata  de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.
c)     puteti opta pentru rate de 3, 6 sau 9 luni.
 
Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si  optiunile de plata, precum si  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

Plata in Rate fara Dobanda !

Vizualizare comenzi
Comenzile pot fi verificate pentru a vedea in ce stadiu se afla pe situl nostru, accesand contul dumneavoastra sau prin intermediul aplicatiei firmei de curieret.
Actualizarea Contului
In orice moment va puteti actualiza contul in functie de ceea ce doriti logandu-va in cont si facand modificarile dorite. Este bine sa aveti contul actualizat permanent pentru a putea venii in ajutorul dumneavoatra cu ceea ce aveti nevoie. Datele dumneavoastra sunt in deplina siguranta.
Regulamentul de recompensare
RATA DE SCHIMB

Valoarea si e determinata de rata de recompensa pentru sumele cheltuite pentru cumpararea produselor , si rata de schimb a punctelor castigate pentru cumparaturi viitoare.

RASCUPARARE

Aveti posibilitatea sa valorificati la finalizarea comenzii. Daca ati acumulat suficient pentru a putea valorifica, aveti posibilitatea de a utiliza ca una din metodele de plata. Optiunea de a utiliza , precum soldul si echivalentul monetar, balanta acestora va fi afisata in zona Metodei de Plata a comenzii. Rascumpararea poate fi utilizata in combinatie cu alte metode de plata, cum ar fi cardurile de credit, carduri cadou si multe altele.

MINIME SI MAXIME

poate fi limitata la o valoare minima necesara pentru rascumparare. Daca aceasta optiune este selectata , rascumpararea nu va putea fi utilizata pana nu acumulati un numar minim , de la care acestea vor fi disponibile pentru rascumparare. poate fi deasemenea limitata valoarea maxima ce poate fi acumulata. In cazul in care aceasta optiune este selectata, va trebui sa valorificati acumulate,  inainte de a putea acumula mai multe .

ADMINISTRARE

Aveti posibilitatea de a vizualiza si gestiona prin intermediul contului dumnevoastra de client. Din contul dumneavoastra puteti vizualiza totalul (si echivalentul in bani), minimul necesar pentru a putea valorificadaca ati atins maximul limita si istoricul cumulat dobandite, rascumparate si pierdute. Istoricul se va pastra si va arata ratele si banii, cu caracter informativ, mesajele informative, cu privire la , precum si notificarile de expirare.

EXPIRARE

pot fi setate sa expire. Punctele vor expira in ordinea acumulari lor in functie de comanda.

 • Puntele pot fi utilizate ca si credit, doar in magazinul nostru si nu pot fi rascumparate in numerar.
 • Va puteti abona sa primiti notificari prin email, de fiecare data cand balanta dumneavoastra se modifica, fie castigand, rascumparand sau pierzand , precum si notificari pentru termenul de expirare. Aceasta optiune se gaseste in sectiunea din Contul Meu.
Viziteaza site-ul Magazin pentru copii si parinti pe ShopMania Copyright © 2004-2017 Tema Novelart Stil SRL All rights reserved.