Suport Marsupiu Nou Nascut Tula New Gray

159,0001 RON
In stoc
COD
TIIALGS5

Insertul face posibila obtinerea unei pozitii confortabile de purtat, asigurand totodata suport adecvat pentru gat si cap si dezvoltarea sanatoasa a coloanei vertebrale purtand copilul cu fata.

Suportul pentru nou nascut face posibila utilizarea sistemului Baby Tula pentru un nou nascut si este recomandat sa fie folosit pentru copii avand intre 3kg-7kg.

Insertul(suportul) face posibila obtinerea unei pozitii confortabile de purtat, asigurand totodata suport adecvat pentru gat si cap si dezvoltarea sanatoasa a coloanei vertebrale purtand copilul cu fata.

Insertul pentru nou nascut include un ham special ce tine in siguranta copilul pe insert. Insertul pentru nou nascut este recomandat pentru folosirea cu sistemele de purtat Tula Baby cu copii mici, pana cand copilul poate sa isi sustina spatele, gatul si capul si cu genunchii departati in pozitia ergonomica "M" si are minim 7 kg.

Cand purtati un copil mic sau nou nascut, nu recomandam nici o modificare a sistemului de purtare Standard Tula Baby Carrier.

Nu recomandam folosirea insertului pentru nou nascut cand purtati copilul pe spate sau sa il folositi cu sistemul de purtare Tula Baby Carrier Toddler.

Detalii
CODTIIALGS5
Greutate (kg)0.5000
Grupa de varsta0 luni+
CuloareNo
Perioada purtare copil0 - 6 luni, 3 - 7 kg
ProducatorBaby Tula
Material100% bumbac certificat Oeko-Tex
Spalare la masina30°
Lungime spate38 cm
ModelMarsupii SSC
Pozitie purtareFata
Centuri umeri61 - 112 cm Drepte
TipulSuport (de la 3,0 - 7,0 kg)
Centura talie66 - 140 cm
Latime sezut38 cm
Garantie12 luni
Write Your Own Review
You're reviewing:Suport Marsupiu Nou Nascut Tula New Gray
Rating-ul tau
Viziteaza site-ul Magazin pentru copii si parinti pe ShopMania Copyright © 2004-2017 Tema Novelart Stil SRL All rights reserved.