Cana de Calatorii Ellipse Blue

59,0000 RON
Indisponibil
COD
75410

Dispune de un capac de protectie impotriva scurgerilor, de izolatie cu pereti dubli si se potriveste in majoritatea suporturilor pentru pahare pentru masina, astfel incat este excelenta pentru utilizarea in timpul deplasarii.

Cana de calatorie Ellipse este produsa in Marea Britanie si este complet reciclabila. Dispune de un capac de protectie impotriva scurgerilor, de izolatie cu pereti dubli si se potriveste in majoritatea suporturilor pentru pahare pentru masina, astfel incat este excelenta pentru utilizarea in timpul deplasarii.

Capacul intuitiv pentru etanseitate se deschide in sus, pentru a putea bea si se inchide apsand in jos pana clipseaza pentru a etansa.

Aceasta cana de calatorie nu contine BPA, este disponibila in patru culori si va pastra bauturile fierbinti sau reci pentru mai mult de o ora, fiind ideala pentru camping sau calatoriile zilnice. Va rugam sa spalati numai mainile.

Caracteristici:

  • Pastreaza bauturile calde sau reci pentru mai mult de o ora
  • Pereti dublu izolati din polipropilena
  • Capac insurubat etans
  • Orificiu de baut cu flip-top

Detalii tehnice:

Greutate: 180g
Dimensiuni: 18 x 7,8 x 6,7 cm (h x D x d)
Capacitate: 300ml

Fabricata in Marea Britanie

Detalii
COD75410
Greutate (kg)0.1800
Grupa de varsta6 ani +
CuloareAlbastru
Volum (ml)No
Dimensiuni (cm)6,5 x 18 x 7,8 (d x h x D)
ProducatorLifeventure
TipulNo
Garantie2 ani
Write Your Own Review
You're reviewing:Cana de Calatorii Ellipse Blue
Rating-ul tau
Viziteaza site-ul Magazin pentru copii si parinti pe ShopMania Copyright © 2004-2017 Tema Novelart Stil SRL All rights reserved.