Portofel Compact Bi-fold cu Protectie RFID

Pret Special 71,40 RON Pret normal 84,00 RON
Indisponibil
COD
68720

Design-ul simplu si atemporal al portofelului compact Lifeventure ofera acum protectie RFID, pentru a păstra cardurile dumneavoastra in deplina siguranta!
Fabricat din tesatura fibra textila poliamidica durabila, rezistent la uzura si cu o inchidere exterioara cu fermoar ''ascuns'', portofelul de buzunar cu protectie RFID este perfect pentru calatoriile in oras sau alte aventuri urbane.

Portofelul are la interior: 4 buzunare pentru cardurile bancare, 1 buzunar pentru bancnote, iar la exterior un buzunar cu fermoar, pe partea inferioara a acestuia. Portofelul se inchide cu fermoar rezistent la apa la exterior. Cartea de identitate romaneasca incape la limita(reviw-ul a fost dat inainte de a se modifica modelul), iar bancnotele de 200 de lei intra fara probleme.

Greutate: 66g
Dimensiuni: 110 x 90 x 12 mm
Culoare:  Negru

RFID este prescurtarea termenului englez Radio-Frequency Identification (Identificare prin frecventa radio). Este o metodă de identificare automata care se bazeaza pe stocarea și regasirea datelor fara atingere, la distanta, prin unde radio, folosind dispozitive numite etichete RFID (engleză: RFID tag) și transpondere RFID. Tehnologia necesita o cooperare a unui aparat cititor de RFID cu eticheta RFID( sursa: www.wikipedia.org )
Astfel, microcipurile RFID se pot regasi in majoritatea cardurilor, pasapoartelor,cartilor de identitate, etc.
De ce este necesara protectia RFID? Simplu: hotii pot folosi cititoare portabile pentru carduri, ce au abilitatea de a scana frecventele radio emise de microcipurile continute de acestea, cu scopul de a obtine accesul la datele dumneavoastra personale.
Portofelul Lifeventure utilizeaza materiale avansate, de blocare RFID, ce se comporta ca o bariera impotriva semnalelor RFID, reducand substantial riscurile furtului electronic de identitate.
Toate buzunarele interioare ale portofelului detin protectie RFID !
Buzunarul exterior al portofelului nu este protejat RFID, asadar va recomandam folosirea acestuia pentru cardurile ce doriti a fi scanate fara a fi necesara extragerea din portofel (cum ar fi cardurile de calatorie, ori cardul de hotel, etc.)

Portofel Compact Bi-fold cu Protectie RFID este un produs original in magazinul Tema Novelart Stil SRL
Este usor sa cumparati produsul Portofel Compact Bi-fold cu Protectie RFID din magazinul Tema Novelart Stil SRL, deoarece puteti cauta dupa cele mai bine vandute marci sau modele, gama de preturi, evaluarea clientilor sau dupa oferte speciale. In plus puteti beneficia si de transport gratuit in toata tara si de promotiile noastre periodice.
Detalii
COD 68720
Greutate (kg) 0.066000
Varsta Adulti
EAN 5031863687201
Culoarea Negru
Dimensiuni (cm) 11 x 85 x 1,2
Producator Lifeventure
Compozitie Poliester
Garantie (luni) 12
Scrie Un Review
Esti revizuirea:Portofel Compact Bi-fold cu Protectie RFID
Rating-ul tau
Mai mult pentru Lifeventure
Vizualizate Recent
No recently views items
Anulare toate
Portofel Compact Bi-fold cu Protectie RFID
Portofel Compact Bi-fold cu Protectie RFID
Copyright © 2024 Tema Novelart Stil SRL All rights reserved.