Regulamentul pentru Recompense

RATA DE SCHIMB A

Valoarea lor e determinata de rata de recompensa pentru sumele cheltuite pentru cumpararea produselor cu bani sau , si rata de schimb a lor castigate pentru cumparaturi viitoare.

RASCUPARAREA LOR

Aveti posibilitatea sa valorificati la finalizarea comenzii. Daca ati acumulat suficient pentru a putea valorifica, aveti posibilitatea de a utiliza ca una din metodele de plata. Optiunea de a utiliza , precum soldul si echivalentul monetar, balanta acestora va fi afisata in zona Metodei de Plata a comenzii. Rascumpararea poate fi utilizata in combinatie cu alte metode de plata, cum ar fi cardurile de credit, carduri cadou si multe altele.

MINIMELE SI MAXIMELE LOR

le pot fi limitate la o valoare minima necesara pentru rascumparare. Daca aceasta optiune este selectata , rascumpararea nu va putea fi utilizata pana nu acumulati un numar minim , de la care acestea vor fi disponibile pentru rascumparare. poate fi deasemenea limitata valoarea maxima ce poate fi acumulata. In cazul in care aceasta optiune este selectata, va trebui sa valorificati acumulate,  inainte de a putea acumula mai multe .

ADMINISTRAREA LOR

Aveti posibilitatea de a vizualiza si gestiona prin intermediul contului dumnevoastra de client. Din contul dumneavoastra puteti vizualiza totalul (si echivalentul in bani), minimul necesar pentru a putea valorificadaca ati atins maximul limita si istoricul cumulat dobandite, rascumparate si pierdute. Istoricul se va pastra si va arata ratele si banii, cu caracter informativ, mesajele informative, cu privire la , precum si notificarile de expirare.

EXPIRAREA LOR

le pot fi setate sa expire. Punctele vor expira in ordinea acumulari lor in functie de comanda.

  • Puntele pot fi utilizate ca si credit, doar in magazinul nostru si nu pot fi rascumparate in numerar.
  • Va puteti abona sa primiti notificari prin email, de fiecare data cand balanta dumneavoastra se modifica, fie castigand, rascumparand sau pierzand , precum si notificari pentru termenul de expirare. Aceasta optiune se gaseste in sectiunea din Contul Meu.
Viziteaza site-ul Magazin pentru copii si parinti pe ShopMania Copyright © 2004-2017 Tema Novelart Stil SRL All rights reserved.