Sutien de alaptare fara cusaturi Hura Sensil Breeze Moonlight M/L Lola&Lykke

189,00 RON
In stoc
COD
TN-CJ-HURAMLML

Experimentati un confort si o sustinere de neegalat cu sutienul Hura  Maternity Essentials. Fabricat din material racoros Sensil® Breeze, acest sutien este conceput pentru a fi partenerul perfect in toate fazele maternitatii. Sutienul are cleme de prindere facila, pe bretelele reglabile, permitandu-va sa pliati cu usurinta panoul superior, pentru a facilita alaptarea. Tesatura moale si elastica a materialului se simte ca o a doua piele, adaptandu-se perfect la corpul tau, aflat in schimbare. Aceasta tesatura speciala permite respirabilitatea pielii, oferindu-va confort pe toata durata purtarii. 
Gata cu compromisurile - bucurati-va de confortul suprem in timpul sarcinii si in  perioada postpartum.

 
  •  
Material patentat Cleme actionate cu o singura mana Suport optim pentru burtica Design fara cusaturi
Material patentat Sensil® Breeze Cleme actionate cu o singura mana Suport optim pentru burtica Design fara cusaturi

Suport perfect si confort maxim pentru orice mama.

Simplifica-ti experinta alaptarii.
Experimentati un nou confort de-a lungul intregii perioade a alaptarii, cu sutienul Hura, creat pentru a face fiecare sesiune de alaptare mai placuta si mai usoara.

Confort suprem
Structura perfecta al sutienului ce se adapteaza natural pe orice corp, va asigura ca nu trebuie sa va faceti vreo grija in privinta eventualelor ciupituri sau frecari ale pielii. De asemenea, nu am facut rabat in ceea ce priveste designul - nu exista cusaturi vizibile, permitandu-ti astfel sa il porti pe sub orice haina, fara a deranja vizual.

Durabilitatea intalneste stilul unic, cu fibra SENSIL® Breeze
Usoara si ecologica, aceasta tesatura inovatoare ofera confort maxim, rezistand spalarilor frecvente si adaptandu-se natural la corpul in schimbare. Pot fi purtate si dupa perioada sarcinii, sa il folosesti pentru urmatoarea sarcina sau sa il dai mai departe unei prietene insarcinate.

 

Sutien de alaptare fara cusaturi Hura Sensil Breeze Moonlight M/L Lola&Lykke este un produs original in magazinul Tema Novelart Stil SRL
Este usor sa cumparati produsul Sutien de alaptare fara cusaturi Hura Sensil Breeze Moonlight M/L Lola&Lykke din magazinul Tema Novelart Stil SRL, deoarece puteti cauta dupa cele mai bine vandute marci sau modele, gama de preturi, evaluarea clientilor sau dupa oferte speciale. In plus puteti beneficia si de transport gratuit in toata tara si de promotiile noastre periodice.
Detalii
COD TN-CJ-HURAMLML
Greutate (kg) 0.125000
Varsta Adulti
EAN 8719788867607
Culoarea Crem
Producator Lola&Lykke
Compozitie Polyamide, Elastomer
Model Sutiene
Marimea M
Garantie (luni) 1
Scrie Un Review
Esti revizuirea:Sutien de alaptare fara cusaturi Hura Sensil Breeze Moonlight M/L Lola&Lykke
Rating-ul tau
Vizualizate Recent
No recently views items
Anulare toate
Sutien de alaptare fara cusaturi Hura Sensil Breeze Moonlight M/L Lola&Lykke
Sutien de alaptare fara cusaturi Hura Sensil Breeze Moonlight M/L Lola&Lykke
Copyright © 2024 Tema Novelart Stil SRL All rights reserved.