Spray Tratament pentru Textile Impotriva Insectelor EX4

52,75 RON
In stoc
COD
6350

Sprayul EX4 este o solutie de tratament impotriva insectelor (a tantarilor, in special), pentru țesături și textile. Adauga un strat eficient de protectie a fibrelor, ce rezista pe durata mai multor spalari a obiectului textil, dupa doar o singura aplicare. Ideal pentru utilizarea pe haine, corturi, plase de tantari, paturi, saci de dormit, etc..

Sprayul EX4 este o solutie de tratament de lunga durata, impotriva insectelor ( a tantarilor, in special ), pentru țesături și textile. Adauga un strat eficient de protectie a fibrelor, ce rezista pe durata mai multor spalari a obiectului textil, dupa doar o singura aplicare. Ideal pentru utilizarea pe haine, incaltaminte, corturi, rucsacuri, plase de tantari, paturi, saci de dormit, etc..
Cantitatea unui recipient este garantata pentru tratarea eficienta a unei suprafete de pana la 3,5 metri pătrați de material textil.
Este conceput pentru a elimina riscurile contaminarii cu diferite boli transmise rin intermediul tantarilor, capuselor,  si al altor insecte, cum ar fi : Malaria, Febra Denga, West Nile Virus, etc, prin inhibarea actiunii insectelor ce transmit aceste boli

Contine : 0,49% permetrin - ingredient activ - substanta de sinteza folosita si in industria farmaceutica sub forma de solutii, pentru a elimina paraziti si diferite insecte (tantari paduchi,purici, etc.).
Recipient cu pulverizator, pentru acoperire eficienta a suprafetei textile.

Greutate 330g
Volum : 350ml
Dimensiuni: 210 x 85mm
 
Recomandari:
A nu se lasa la indemana copiilor,
A se folosi doar ca un insecticid ,
A nu se ingera, Pastrati recipientul intr-un loc sigur (departe de alimente, bauturi, hrana pt animale, etc.) A nu se aplica pe vase, tacamuri, suprafetele ce intra in contact cu alimente )
A nu se aplica direct pe piele,
Evitati contactul direct cu ochii sau pielea ( clatiti zona cu apa, in cazul contactului)
Aplicati innainte cu aproximativ 2 ore innainte de a imbraca hainele sau incaltarile tratate cu solutia impotriva insectelor, pentru ca acestea sa aiba suficient timp, sa se usuce. Se recomanda reaplicarea solutiei pe haine dupa cel putin de 2 saptamani de la ultima aplicare si numai dupa ce acestea au fost in totalitate spalate.
Nu aruncati continutul recipientului in apele menajere sau potabile (este toxic pentru microorganismele acvatice, cu efecte de lunga durata)

 

Detalii
COD6350
Greutate (kg)0.3300
Grupa de varstaAdulti
Capacitate (ml)350
CuloareNegru
Dimensiuni (cm)21 x 8,5
ProducatorLifesystems
Garantie2 ani de la prima deschidere
Write Your Own Review
You're reviewing:Spray Tratament pentru Textile Impotriva Insectelor EX4
Rating-ul tau

Produse asemanatoare

Viziteaza site-ul Magazin pentru copii si parinti pe ShopMania Copyright © 2004-2017 Tema Novelart Stil SRL All rights reserved.