Bariera Babydan Danamic cu 2 extensii, 74-80 cm albă

319,00 RON
In stoc
COD
BD51314-2492-1-01

Barieră metalică cu indicator montată prin presiune cu 2 extensii pentru deschideri de 74-80 cm de la specialistul danez specializat în siguranță Baby Dan.

Dacă copilul dvs. deja începe să se cațere, bariera de siguranță BabyDan Danamic este o modalitate excelentă de a crea spații prietenoase pentru copilul dvs. în casă. Astfel încât vă veți păstra micuțul în siguranță.

Aceasta este o barieră de siguranță cu presiune, ceea ce înseamnă că este ideală pentru cei care nu doresc să înșurubeze găuri în cadrul ușii sau în perete. Este, de asemenea, o soluție inteligentă dacă doriți să îndepărtați bariera rapid și ușor.

Montați bariera ușor și simplu cu ajutorul cheii incluse și lăsați aplicația user-friendly Onbox să vă fie mâna dreaptă. Aplicația se descarcă gratuit pe smartphone-ul dvs. și vă ghidează pas cu pas prin procesul de instalare, în ritmul vostru propriu.

  • Această barieră se montează cu ușurință prin presiune, fără nevoia uneltelor.
  • Cheie pentru montaj inclusă
  • Este proiectat pentru deschideri de 74 până la 80 cm, cu un maxim de 1 extensie suplimentară de până la 86 cm.
  • Se deschide din ambele părți și poate fi deschisă cu o singură mână.
  • Este dotată cu un indicator de siguranță care indică dacă bariera este închisă în mod corespunzător.
  • Produs ecologic.

Înălțimea 73 cm Potrivit pentru copii de până la 24 de luni Material: barieră metalică Culoare: albă, accesorii albe Produs în Danemarca, în conformitate cu standardul de siguranță EN 1930:2011 și cu standardul chimic EN 1930. Greutatea: 4,8 kg. Dimensiuni: 73 x 74 x 4 cm.

Indicatorul de presiune - o siguranță suplimentară pentru dvs. și pentru copil
Toate barierele de siguranță cu presiune de la Baby Dan sunt echipate cu un indicator care arată dacă poarta a fost instalată corect. Acest indicator este o măsură de siguranță suplimentară pentru dumneavoastră.
Dacă indicatorul este:
Invizibil / alb: Bariera de siguranță este instalată corect.
Vizibil / roșu: Strângeți mai tare șuruburile. În cazul în care indicatorul este în continuare vizibil pe bariera, adăugați panouri pe perete. Dacă adăugarea panourilor la perete nu ajută (dacă pereții nu sunt suficient de rigizi - cum ar fi gips-carton, lemn), atunci nu puteți monta această barieră în această deschidere. În schimb, alegeți o barieră cu șuruburi.

Bariera Baby Dan poate fi montată și pe suprafețe rotunde (balustrade etc.). Necesită achiziționarea accesoriilor opționale.

BabyDan are certificatele ISO 14001, SMETA și Force Certification pentru a asigura protecția planetei și a oamenilor. Producerea funcționează pe bază de energie electrică regenerabilă neutră care nu emite CO2, generată de mori de vânt. Toate materialele BabyDan Danamic sunt reciclabile și nu conțin substanțe nocive.

Bariera Babydan Danamic cu 2 extensii, 74-80 cm albă este un produs original in magazinul Tema Novelart Stil SRL
Este usor sa cumparati produsul Bariera Babydan Danamic cu 2 extensii, 74-80 cm albă din magazinul Tema Novelart Stil SRL, deoarece puteti cauta dupa cele mai bine vandute marci sau modele, gama de preturi, evaluarea clientilor sau dupa oferte speciale. In plus puteti beneficia si de transport gratuit in toata tara si de promotiile noastre periodice.
Detalii
COD BD51314-2492-1-01
Greutate (kg) 1.000000
Varsta 0 luni+
EAN 5705548049300
Culoarea Alb
Producator Baby Dan
Garantie (luni) 24
Scrie Un Review
Esti revizuirea:Bariera Babydan Danamic cu 2 extensii, 74-80 cm albă
Rating-ul tau
Vizualizate Recent
No recently views items
Anulare toate
Bariera Babydan Danamic cu 2 extensii, 74-80 cm albă
Bariera Babydan Danamic cu 2 extensii, 74-80 cm albă
Copyright © 2024 Tema Novelart Stil SRL All rights reserved.