Bariera Babydan Maja White cu 2 extinderi, 74-80 cm

349,00 RON
In stoc
COD
BD71314-1492-1-01

Maja este o barieră metalică montată sub presiune cu indicator pentru deschideri de 74-80 cm de la specialistul danez în siguranță Baby Dan.

Odată ce bebelușul dvs. începe să se târască, bariera de siguranță BabyDan MAJA poate face mult mai ușoară păstrarea micuțului dvs. la o distanță sigură de scări sau de ușă. Bariera poate fi deschisă din ambele părți cu o singură mână. Este o barieră de siguranță pe bază de presiune, ceea ce înseamnă că este o alegere foarte bună dacă doriți să evitați găurirea pereților sau a cadrului ușii pentru a o instala.

  • Este o barieră de siguranță cu presiune care previne găurea peretelui sau a cadrul ușii.
  • Furnizat cu cheie de montaj
  • Este concepută pentru deschideri cu dimensiunile cuprinse între 74 și 80 cm, cu achiziționarea extensii adiționale cuprinde până la 86 cm.
  • Aplicația Onbox vă ușurează instalarea
  • Poate fi deschisă din ambele părți și poate fi operată cu o singură mână.
  • Fabricat din metal.
  • Fabricaret luând în considerare mediul înconjurător.

Înălțimea 73 cm Potrivit pentru copii până la 24 de luni Material: barieră din metal Culoare: albă, accesori albe Fabricat în Danemarca, în conformitate cu standardul de siguranță EN 1930:2011 și cu standardul chimic EN 1930. Greutatea: 4,8 kg. Dimensiuni: 73 x 74 x 4 cm.

Indicator de presiune - siguranță suplimentară pentru dvs. și pentru bebelușul dvs.
Toate barierele Baby Dan sunt echipate cu un indicator de siguranță ce indică instalarea corectă a porții. Acest indicator este o măsură de siguranță suplimentară pentru siguranța dumneavoastră.
Dacă indicatorul este:
nevăzut / alb: Poarta dvs. a fost instalată corect.
Vizibilă / roșu: Strângeți mai tare șuruburile. În cazul în care indicatorul este încă vizibil pe bariera închisă, adăugați panouri adiționale pe perete. Dacă adăugarea panourilor pe perete nu ajută(luând în considerare că pereții nu sunt suficient de rigizi - de exemplu, gips-carton, lemn), atunci nu puteți monta această barieră în această deschidere. În acest caz, alegeți-vă o barieră cu șuruburi.

Baby Dan Maja poate fi montat și pe suprafețe rotunde (balustrade etc.). Necesită achiziționarea accesorilor opționale.

BabyDan deține certificatul ISO 14001, SMETA și Force Certification, cu scopul să asigure protecția planetei și oamenilor. Generatorul funcționează pe bază de energie electrică regenerabilă neutră din punct de vedere al emisiilor de CO2, produsă de mori de vânt. Toate materialele BabyDan Danamic sunt reciclabile și nu conțin substanțe nocive.

Bariera Babydan Maja White cu 2 extinderi, 74-80 cm este un produs original in magazinul Tema Novelart Stil SRL
Este usor sa cumparati produsul Bariera Babydan Maja White cu 2 extinderi, 74-80 cm din magazinul Tema Novelart Stil SRL, deoarece puteti cauta dupa cele mai bine vandute marci sau modele, gama de preturi, evaluarea clientilor sau dupa oferte speciale. In plus puteti beneficia si de transport gratuit in toata tara si de promotiile noastre periodice.
Detalii
COD BD71314-1492-1-01
Greutate (kg) 1.000000
Varsta 0 luni+
EAN 5705548049362
Culoarea Alb
Producator Baby Dan
Garantie (luni) 24
Scrie Un Review
Esti revizuirea:Bariera Babydan Maja White cu 2 extinderi, 74-80 cm
Rating-ul tau
Vizualizate Recent
No recently views items
Anulare toate
Bariera Babydan Maja White cu 2 extinderi, 74-80 cm
Bariera Babydan Maja White cu 2 extinderi, 74-80 cm
Copyright © 2024 Tema Novelart Stil SRL All rights reserved.